Newsflash sanatate

Celule stem vegetale din floare de colt

Provenite de la terminalele radacinilor, celulele stem de origine vegetala, au caracteristica speciala de a se reproduce la infinit si sunt capabile de a repara orice tip de tesut, pentru ca, in contact cu pielea pot crea procesele de regenerare a acesteia. Celulele stem de origine vegetala sunt, prin urmare, indicate in tratamentele de reintinerire si reparare ale tesuturilor, pentru ca celulele stem stimuleaza celulele din corpul nostru, care, desi nu-si pierd potentialul de regenerare si reparare, cu timpul, rolul lor in reinnoirea tesuturilor incetineste.

Citeşte mai departe...
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Prof. dr. Viorela Enachescu este urmatoarea personalitate medicala despre care veti citi in sectiunea Vox Medici. Sefa catedrei

14 din cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie de la UMF Craiova se distinge prin faptul ca are trei specializari: medicina interna, gastroenterologie si medicina de familie.

Dr. Viorela Enachescu a avut ocazia sa se specializeze in Franta prin intermediul a doua stagii: in Gastroenterologie in Serviciul de Hepatogastroenterologie la Spitalul Purpan, Toulouse, Franta, sub conducerea d-lui profesor Jean Pierre Pascual, iar altul in Serviciul de Hepatogastroenterologie, Spitalul Hautepierre, Strasbourg, Franta, sub conducerea d-lui profesor René Bawmann.

Printre premiile pe care le-a castigat se numara cel al Societatii Franceze de Radiologie-Premiul "Jacques Sauvegrain" si cel al Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie- Premiul "Gheorghe Jovin" pentru activitatea desfasurata in invatamantul in ultrasonografie.

Cititi astazi, 16 septembrie, mai multe despre medicul craiovean in sectiunea Vox Medici.

Pana acum PaginaMedicala.ro v-a prezentat povestea a 23 de personalitati medicale care sunt considerate elite in domeniul in care activeaza si care duc cu mandrie numele Romaniei peste hotare, facand intr-adevar cinste tarii noastre. Printre povestile pe care le puteti citi in Vox Medici se numara cea a prof.dr. Carmen Ginghina, a prof.dr. Ioanel Sinescu, a prof.dr. Vasile Astarastoae, a prof.dr. Florian Popa, a prof.dr. Vladimir Belis sau cele ale academicienilor L.M. Popescu, Constantin Popa si Constantin Ionescu Targoviste.

 

Imagini cu relatarea “Prof.dr. Viorela Enachescu, in sectiunea Vox Medici” recomandate de GOOGLE Images!!!

Panou publicitar

Ultimele anunturi medicale

Ultimele anunturi sanatate

>> Diverse crom.ro - Prof.dr. Viorela Enachescu, in sectiunea Vox Medici

Google+
Google+