Newsflash sanatate

Miconal Lavanda - solutie pentru irigare vaginala

O igiena intima corecta este considerata in mod universal ca o procedura esentiala pentru protectia delicatul ecosistem vaginal.Cavitatea vaginala, ca de altfel toate celelalte cavitati ale corpului imbracate de mucoase si care comunica cu exteriorul, este foarte usor expusa riscului de contaminari cu micete si cu bacterii patogene.

Vaginul poate fi contaminat de o marie varietate de specii bacteriene, micete si protozoare, care se instaleaza oridecateori delicatul echilibru biologic din mediul local este alterat.

 

Citeşte mai departe...
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Prof. dr. Viorela Enachescu este urmatoarea personalitate medicala despre care veti citi in sectiunea Vox Medici. Sefa catedrei

14 din cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie de la UMF Craiova se distinge prin faptul ca are trei specializari: medicina interna, gastroenterologie si medicina de familie.

Dr. Viorela Enachescu a avut ocazia sa se specializeze in Franta prin intermediul a doua stagii: in Gastroenterologie in Serviciul de Hepatogastroenterologie la Spitalul Purpan, Toulouse, Franta, sub conducerea d-lui profesor Jean Pierre Pascual, iar altul in Serviciul de Hepatogastroenterologie, Spitalul Hautepierre, Strasbourg, Franta, sub conducerea d-lui profesor René Bawmann.

Printre premiile pe care le-a castigat se numara cel al Societatii Franceze de Radiologie-Premiul "Jacques Sauvegrain" si cel al Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie- Premiul "Gheorghe Jovin" pentru activitatea desfasurata in invatamantul in ultrasonografie.

Cititi astazi, 16 septembrie, mai multe despre medicul craiovean in sectiunea Vox Medici.

Pana acum PaginaMedicala.ro v-a prezentat povestea a 23 de personalitati medicale care sunt considerate elite in domeniul in care activeaza si care duc cu mandrie numele Romaniei peste hotare, facand intr-adevar cinste tarii noastre. Printre povestile pe care le puteti citi in Vox Medici se numara cea a prof.dr. Carmen Ginghina, a prof.dr. Ioanel Sinescu, a prof.dr. Vasile Astarastoae, a prof.dr. Florian Popa, a prof.dr. Vladimir Belis sau cele ale academicienilor L.M. Popescu, Constantin Popa si Constantin Ionescu Targoviste.

 

Imagini cu relatarea “Prof.dr. Viorela Enachescu, in sectiunea Vox Medici” recomandate de GOOGLE Images!!!

Panou publicitar

Ultimele anunturi medicale

Ultimele anunturi sanatate

>> Diverse crom.ro - Prof.dr. Viorela Enachescu, in sectiunea Vox Medici

Google+
Google+