Newsflash sanatate

Miconal Lavanda - solutie pentru irigare vaginala

O igiena intima corecta este considerata in mod universal ca o procedura esentiala pentru protectia delicatul ecosistem vaginal.Cavitatea vaginala, ca de altfel toate celelalte cavitati ale corpului imbracate de mucoase si care comunica cu exteriorul, este foarte usor expusa riscului de contaminari cu micete si cu bacterii patogene.

Vaginul poate fi contaminat de o marie varietate de specii bacteriene, micete si protozoare, care se instaleaza oridecateori delicatul echilibru biologic din mediul local este alterat.

 

Citeşte mai departe...
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Plafusul

Sus

Cei mai multi dintre

bebelusi se nasc cu platfus, iar talpa piciorului se arcuieste pe masura ce cresc. Totusi, la unii copii, talpile raman plate chiar si dupa trecerea timpului. De asemenea, parintii observa, de cele mai multe ori ca micutii lor au glezne slabite care par sa se intoarca spre interior, din cauza formei talpilor. De obicei, platfusul nu reprezinta o problema grava de sanatate, iar medicii considera ca tratamentul este necesar doar cand mersul devine dureros.

Specialistii nu recomanda nici macar incaltamintea speciala intrucat s-a dovedit ca aceasta nu influenteaza dezvoltarea arcului din talpa. Desi unii parinti afirma ca micutii lor sunt mai neindemanatici la anumite exercitii fizice decat altii, doctorii nu interzic activitatile sportive ale acestora. In anumite situatii medicii ar putea recomanda utilizarea incaltamintei cu talonet.

Panou publicitar

Ultimele anunturi medicale

Ultimele anunturi sanatate

>> Diverse crom.ro - Probleme ortopedice intalnite la copii

Google+
Google+