Newsflash sanatate

Miconal Lavanda - solutie pentru irigare vaginala

O igiena intima corecta este considerata in mod universal ca o procedura esentiala pentru protectia delicatul ecosistem vaginal.Cavitatea vaginala, ca de altfel toate celelalte cavitati ale corpului imbracate de mucoase si care comunica cu exteriorul, este foarte usor expusa riscului de contaminari cu micete si cu bacterii patogene.

Vaginul poate fi contaminat de o marie varietate de specii bacteriene, micete si protozoare, care se instaleaza oridecateori delicatul echilibru biologic din mediul local este alterat.

 

Citeşte mai departe...
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Un numar de 14 copii de la Sanatoriul Balnear de Recuperare Techirghiol au inceput sa se simta rau, sambata

dimineata, si se presupune ca ar fi vorba despre o toxiinfectie alimentara, conform Agerpres.

Seful Directiei Judetene de Sanatate Publica (DJSP) Constanta, dr. Constantin Dina, a explicat ca unii dintre cei 14 copii acuzau stari de greata, altii aveau diaree, vomau, doi micuti avand febra de pana la 38 de grade. Potrivit lui Dina, in prezent, mai multi dintre ei nu mai au starile respective, specifice toxiinfectiei alimentare, simtindu-se bine din punct de vedere medical.

"Am trimis si un medic infectionist acolo. Nu a fost necesara transportarea pacientilor la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta", a mentionat reprezentantul DJSP.

Conform acestuia, echipe ale DJSP au fost trimise la sanatoriu pentru a face o verificare a conditiilor igienico-sanitare si pentru a efectua o ancheta epidemiologica menita sa stabileasca ce anume au consumat copiii si care ar putea fi cauza bolii.

"Se recolteaza probe de la personalul sanatoriului, de la copii, de pe suprafetele unde s-a lucrat cu hrana, din alimentele care pot fi pastrate timp de 48 de ore", a afirmat dr. Dina, mentionand ca in urma rezultatelor de laborator si ale anchetei epidemiologice se poate trage o concluzie referitor la cele petrecute.

Dr. Constantin Dina a declarat ca cei 14 copii sunt internati la Sanatoriul Balnear de Recuperare Techirghiol impreuna cu parintii si ca, imediat dupa ce acestia au inceput sa se simta rau, conducerea unitatii medicale a informat DJSD si Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Constanta.

Imagini cu relatarea “14 copii de la Sanatoriul Techirghiol, suspectati de toxiinfec...” recomandate de GOOGLE Images!!!

Panou publicitar

Ultimele anunturi medicale

Ultimele anunturi sanatate

>> Diverse crom.ro - 14 copii de la Sanatoriul Techirghiol, suspectati de toxiinfectie alimentara

Google+
Google+